Translate

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ 2014

Σεμινάρια Παραδοσιακών Χορών
από την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Μαγνησίας
(Ε.Π.Φ.Α.)

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014, 08:05

Η καθιερωμένη ετήσια επιμόρφωση των Συναδέλφων Γυμναστών στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί σε δύο θεματικές ενότητες στις εξής ημερομηνίες:

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 & Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου και 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου (Όγλ - Γαλλίας / απέναντι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία).

Ώρα έναρξης: 20:30.

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Ε.Π.Φ.Α.

Η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Μαγνησίας (Ε.Π.Φ.Α.), ενημερώνει τα μέλη της ότι, την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014, μετά το πέρας της επιμόρφωσης στους παραδοσιακούς χορούς, θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η συμμετοχή όλων των Συναδέλφων είναι απαραίτητη.

Η Ε.Π.Φ.Α. Ν. Μαγνησίας που ιδρύθηκε το 1975, είναι ένας επιστημονικός φορέας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό την καθιέρωση, προαγωγή και ανάπτυξη της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού, την εξάπλωση του υγιούς αθλητικού πνεύματος, την επιμόρφωση και στήριξη των συναδέλφων πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής καθώς και την προβολή και προώθηση των αιτημάτων τους σε συνεργασία με όλους τους επιστημονικούς φορείς.

Πληροφορίες για όλες τις προγραμματισμένες δράσεις μας θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://sites.google.com/site/epfamag/
καθώς και στο προφίλ μας στο Facebook: ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (Ε.Π.Φ.Α.)

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Η δεύτερη και τελευταία θεματική ενότητα της επιμόρφωσης των Γυμναστών στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου και 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου (Όγλ – Γαλλίας / απέναντι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία). Ώρα έναρξης: 20:30. Σε όλους τους συμμετέχοντες, θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ  ΧΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

Κυριακή  9 Φεβρουαρίου 2014

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χορολογικής Εταιρείας σας ενημερώνει πως θα πραγματοποιήσει τo 20ο ημερήσιο σεμινάριο παραδοσιακών χορών, την Κυριακή  9 Φεβρουαρίου 2014, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 64ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας  (οδός: Αμερικής 8, Πάτρα, Τερψιθέα).

Διδακτικά θα αφορά την ποικιλομορφία και τις ιδιαιτερότητες των παραδοσιακών χορών της Αρκαδίας και συγκεκριμένα των περιοχών της Νεστάνης και της ιδιαίτερης περιοχής της Τσακωνιάς, λόγω κυρίως της χρήσης της γλώσσας, των χορευτικών δρώμενων, της παραδοσιακής μουσικής και του τραγουδιού (διδακτική προσέγγιση-μορφολογική ανάλυση-εθνογραφικά στοιχεία).
Εισηγήτρια θα είναι η κ.Χριστίνα Ζαμπαθά, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, από την Τρίπολη, η οποία έχει ερευνήσει τους παραδοσιακούς χορούς των παραπάνω περιοχών. Έχει παρακολουθήσει και οργανώσει δεκάδες σεμινάρια με θέμα τον παραδοσιακό χορό, είναι ιδρυτικό μέλος του χορευτικού ομίλου Τρίπολης και από το 2010, συνταξιούχος πλέον, είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος του Δήμου Τριπόλεως, πρόεδρος του ΝΠΔΔ του αντίστοιχου Δήμου και υπεύθυνη πολιτισμού, αθλητισμού και περιβάλλοντος.

Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν χοροδιδάσκαλοι, καθηγητές φυσικής αγωγής, χορευτές και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για τη μουσική παράδοση του τόπου μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Κυριακή 09/02/2014 από τις 8:30π.μ. – 09:30π.μ., θα πραγματοποιηθούν εγγραφές, από τις 09:30π.μ.- 2μ.μ. παρακολούθηση του σεμιναρίου (θεωρητικά στοιχεία και διδασκαλία χορών) και από 2μ.μ-3μ.μ, θα πραγματοποιηθεί ανακεφαλαίωση με βιντεοσκόπηση όλων των χορών που διδάχθηκαν για να ετοιμαστεί ψηφιακός δίσκος εικόνας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΧΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Ο Πρόεδρος 
Νικόλαος Πομώνης
Ο Γραμματέας
Νικόλαος ΧρόνηςΣεμινάριο παραδοσιακών χορών στη «Χοροκίνηση»
Πύργος

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

Με τον κορυφαίο χοροδιδάσκαλο Βασίλη Καρφή

Η σχολή χορού «Χοροκίνηση» συνεχίζει την εκπαιδευτική της δράση γύρω από το χορό. Αυτή τη φορά η σχολής του Ανδρέα και της Πόπης Παναγοπούλου διοργανώνει σεμινάριο παραδοσιακών χορών με εισηγητή τον κορυφαίο καθηγητή φυσικής αγωγής κ. Βασίλη Καρφή. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στο χώρο της σχολής, και ώρες: Σάββατο 4:30μμ-9μμ & Κυριακή 11πμ-3μμ. Τα θέματα που θα προσεγγίσει το σεμινάριο είναι:

- Το 9σημο ρυθμικό σχήμα στο χορευτικό ρεπερτόριο της Μ. Ασίας
- Συρτός και μπάλος στο Αιγαίο (Δυτ. Παράλια Μ. Ασίας, ΒΑ Αιγαίο & Κυκλάδες)
- Διδακτική προσέγγιση χορών της Β. Θράκης

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 26210-33507 & 6936544920 και στη σχολή: Υψηλάντου 35ΑΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 12.00 - 18.00μμ θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο παραδοσιακών χορών στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γενικού Λυκείου Πειραιά στην οδό Αφεντούλη 5 κοντά στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Εισηγητές
- Στέργιος Βακουλης από το Άγιο Πνεύμα Σερρών θα μας παρουσιάσει φορεσιές, ήθη και έθιμα, χορούς και τραγούδια από τα Νταρνακοχώρια
- Αθηνά Σιδερη από την Καρδίτσα θα μας παρουσιάσει φορεσιές, ήθη και έθιμα, χορούς και τραγούδια από την Καρδίτσα (Καραγκούνηδες)
- Κυριάκος Βλασιαδης θα μας παρουσιάσει χορούς και τραγούδια από την Σινασό.

Για συμμετοχή στο σεμινάριο παρακαλώ επικοινωνήστε στο :
698 44 20 513 (Κώστας Τουλάτος)
694 91 35 332 (Βασίλης Κατσομήτρος)

Τιμή Σεμιναρίου 20€
Θα δοθούν μουσικές και λαογραφικά στοιχεία της κάθε περιοχής σε ψηφιακή μορφή. Σας περιμένουμε!

Δείτε το προφίλ του Συλλόγου "ΗΓΕΧΟΡΟΣ" εδώ :Σεμινάριο παραδοσιακών χορών των Κυκλάδων στη Νάξο

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

Ο Χορευτικός Όμιλος Φοιτητών, σε συνεργασία με το Σύλλογο Κορωνιδιατών Χώρας Νάξου, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου σεμινάριο παραδοσιακών χορών των Κυκλάδων με εισηγητή το δάσκαλο της ομάδας, Αποστόλη Ψαρρό...
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της παλιάς μονής Ουρσουλινών, στο κάστρο της Νάξου.

Η διδασκαλία θα ξεκινήσει στις 3μμ και θα περατωθεί στις 9μμ.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο δεν απαιτεί προγενέστερη γνώση χορού, ούτε υφίστανται ηλικιακά κριτήρια και έχει κόστος 20 ευρώ (με απόδειξη) στο οποίο συμπεριλαμβάνονται, φάκελος με ιστορικά και άλλα στοιχεία, DVD με τις μουσικές των χορών που διδάχθηκαν, μπουφές στα διαλείμματα κλπ.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Εγγραφές θα γίνονται στο χώρο της εκδήλωσης από τις 2μμ.

Επιθυμητές προεγγραφές (τηλεφωνικά, με email ή στην αίθουσα του Συλλόγου Κορωνιδιατών Χώρας) για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης.

Ο σύλλογος, παραμένει στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Σε ανάλογη περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κορωνιδιατών Χώρας κ. Μανωλά Σπύρο στο 697269493 ή τον Πρόεδρο του Χ.Ο.Φ. κ. Ψαρρό Απόστολο στο 6944187416 (t_psarros@yahoo.com).Χορευτικος Ομιλος Καρδιτσας ''ΜΕΝΕΛΑΙΣ''

14 – 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Καλώς να ορίσετε στα ιστορικά Άγραφα.....στη μαγευτική περιοχή της Λίμνης Ν. Πλαστήρα.....στο ξενοδοχείο Anatoli.......
Καλώς να ορίσετε & να συμμετάσχετε στα γλέντια & στο σεμινάριο παραδοσιακών χορών..... ΑΓΡΑΦΑ 2014

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΓΡΑΦΑ 2014.
ΛΙΜΝΗ ΝΙΚ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ 14 – 16 ΜΑΡΤΙΟΥ.
Hotel ''anatoli'', Νεοχώρι Καρδίτσας, Λίμνη Νικ. Πλαστήρα.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Λαογραφικός Όμιλος Καρδίτσας ''ΜΕΝΕΛΑΙΣ''

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ – ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ :
ΜΠΕΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ…....... ΖΑΓΟΡΙ – ΚΟΝΙΤΣΑ,
ΓΑΛΑΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ....ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ,
ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ....... ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ,
ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ ΗΛΙΑΣ......... ΚΑΡΠΑΘΟ.

Στις ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ – ΓΛΕΝΤΙΑ του σεμιναρίου ΑΓΡΑΦΑ 2014, Παρασκευή 14 και Σάββατο 15 Μαρτίου, συμμετέχουν οι ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ :
Παράσχος Δημήτρης ΚΛΑΡΙΝΟ
Παπαδόπουλος Αντώνης ΚΡΟΥΣΤΑ
Πιντζιλαίος Αποστόλης ΛΑΟΥΤΟ
Μακρυγιάννης Βασίλης ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ
Ρούμπος Θάνος ΒΙΟΛΙ
Κοτσιώλης Τάσος ΒΙΟΛΙ
Αντιμισιάρης Γιάννης ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Μάλτας Μανώλης ΛΥΡΑ
Λιγνός Γιάννης ΛΑΟΥΤΟ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Νταλάρας Βασίλης ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Για κάθε επί μέρους πληροφόρηση – χρήσιμη διευκρίνιση, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στα εξής τηλέφωνα: 6974 553 523 (cosmote), 6970 162 939 & 6987 163 550 (what's up), 6932 216 042 (vodafone)
e-mail : menelais@hol.gr
2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

5-6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Η Ακαδημία Έρευνας Παραδοσιακών Χορών Ελασσόνας διοργανώνει το διήμερο 05/04/2014 – 06/04/2014 το 2ο σεμινάριο παραδοσιακών χορών με τη συμμετοχή καταξιωμένων χοροδιδασκάλων του είδους, ερευνητών – λαογράφων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε δασκάλους παραδοσιακών χορών, χορευτές, μουσικούς και φίλους των παραδοσιακών χορών και της παραδοσιακής μουσικής γενικότερα. 

Το σεμινάριο καλύπτει τις παρακάτω θεματικές ενότητες.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Χοροί και τραγούδια της περιοχής της Κρήτης
Εισήγηση - Διδασκαλία: Κατσιρντάκης Νικόλαος

Χοροί και τραγούδια της περιοχής των Σερρών
Εισήγηση - Διδασκαλία: Παπακώστας Χρήστος

Χοροί και τραγούδια της Δυτικής Θράκης
Εισήγηση - Διδασκαλία: Γκορόγιας Ιωάννης


Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

Διδασκαλία χορών και τραγουδιών όπως προέκυψαν από επιτόπια έρευνα.
Αναφορές σε πανηγύρια, έθιμα, δρώμενα, μουσική, τραγούδια και άλλα στοιχεία του τοπικού πολιτισμού.
Χορήγηση φακέλου και εργασιών σεμιναρίου (σε γραπτό και ηλεκτρονικό μέσο - CD).
Απονομή βεβαίωσης συμμετοχής.
Διανυκτεύρευση με πρωϊνό σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο.
Καφές και μικρογεύματα στα διαλείμματα του σεμιναρίου.
Γλέντι με ζωντανή μουσική από τις διδασκόμενες περιοχές στην αίθουσα δεξιώσεων «Hamos Place» στην Ελασσόνα.

Σημείωση:
Η έναρξη του σεμιναρίου και των μαθημάτων θα γίνει το Σάββατο 05 Απριλίου 2014 και ώρα 12.00. Η λήξη του σεμιναρίου και των μαθημάτων θα γίνει την Κυριακή 06 Απριλίου 2014 και ώρα 15.00. Οι εργασίες του σεμιναρίου θα γίνουν στην αίθουσα δεξιώσεων «Hamos Place» (οδός Ολυμπιωτίσσης) στην Ελασσόνα.

Τιμές:
Σεμινάριο και διδασκαλία χορών 50 €
Διαμονή 25 € / άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και 20 € / άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο. Επιπλέον χρέωση για μονόκλινο δωμάτιο.
Συμμετοχή στο γλέντι 15 €
DVD με τη διδασκαλία των χορών 20 €

Για τον καλύτερο προγραμματισμό του σεμιναρίου παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας μέχρι την Τρίτη 1 Απριλίου 2014.

Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα της οργανωτικής επιτροπής:
Καφάσης Κωνσταντίνος: 6974 304048
Κόκκινος Ιωάννης: 6946 814882
Κόκκινος Γεώργιος: 6981 315168
Κατσιούρα Αλεξάνδρα: 6975 642068
καθώς και στα mail: aepahgr@hotmail.com - kostaskafasis@hotmail.com

Συνεχή ενημέρωση καθώς και νέα – ανακοινώσεις για το σεμινάριο στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας www.elassonadacademy.gr και στη σελίδα της Ακαδημίας στο facebook: www.facebook.com/elassonadacademy23ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία 'Εν Χορώ'
Πραντσίδης Ιωάννης και Μούτσελος Μπάμπης

(22-26 Απριλίου 2014)

Για 23η χρονιά πραγματοποιείται η συνάντηση δασκάλων και στελεχών συγκροτημάτων Ελληνικού Παραδοσιακού Χορού, από 22/04/2014 έως 26/04/2014 στο ξενοδοχείο «ΟΡΦΕΑΣ» στη Σκοτίνα Πιερίας, με την επιστημονική υποστήριξη του επίκουρου καθηγητή Γιάννη Πραντσίδη, του τ. συμβούλου Φυσικής Αγωγής Μπάμπη Μούτσελου και των καθηγητών Φυσικής Αγωγής Νίκου Μούτσελου και Δήμου Πραντσίδη.

Στις 22 συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν μέχρι σήμερα δίδαξαν πάνω από 100 δάσκαλοι εξειδικευμένοι στους χορούς των περιοχών τους και ένας μεγάλος αριθμός ειδικών επιστημόνων στον τομέα της λαογραφίας, της μουσικής, της ιστορίας και της διδακτικής του χορού.
Φέτος στην προσπάθεια μας να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο της συνάντησής, αλλά ταυτόχρονα να ανταποκριθούμε στις δικές σας ανάγκες, κρατήσαμε το κόστος χαμηλό, εμπλουτίσαμε το πρόγραμμα και αυξήσαμε τον διδακτικό χρόνο ανά εισηγητή ώστε να παρέχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα από κάθε περιοχή.

Διδασκόμενες περιοχές:
1. ΘΡΑΚΗ
α) Βόρεια
1) Καβακλί-Μ. Θάλασσα: Πραντσίδης Γιάννης & Πραντσίδης Δήμος.
β) Ανατολική
2)Σαμάκοβο: Μαντζούρης Δημήτρης & Καλαβρινός Γιώργος.
3) Ισβοάρελε Ρουμανίας : Ανέστη Αλέξε

2. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
α) Δυτική:
1)Κλεισούρα Καστοριάς: Σιώκης Νίκος
β) Ανατολική:
2)Βαμβακόφυτο: Κουλιάλης Νίκος και ομάδα γυναικών
3) Ελευθερές και Νικήσιανη Καβάλας: Γκίκας Δήμος.

3. ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Κύθνος: Καρφής Βασίλης

4. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Κάρπαθος: Ζωγραφίδης Μιχάλης

5. ΟΜΙΛΙΑ
Λουτζάκη Ρένα (Αναπληρώτρια καθηγήτρια της Ανθρωπολογίας του χορού (Παν/μιο Αθηνών-Τμήμα Μουσικών Σπουδών)

Το σεμινάριο περιλαμβάνει επίσης:
Κάθε βράδυ γλέντι με ορχήστρες από τις διδασκόμενες περιοχές.
Μαθήματα ρυθμολογίας, τραγουδιού: Μούτσελος Νίκος
Προβολές βίντεο, φωτογραφιών.
Παρουσίαση των φορεσιών από τις διδασκόμενες περιοχές.
Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πλήρη διατροφή.
Παράδοση φακέλου με το υλικό του σεμιναρίου.
Απονομή βεβαιώσεων συμμετοχής.

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 290 ευρώ και περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω.
Για τους φοιτητές το κόστος συμμετοχής είναι 250 ευρώ.
Για τους συνοδούς που δεν συμμετέχουν στα μαθήματα το κόστος συμμετοχής είναι 200 ευρώ.
Έναρξη σεμιναρίου Τρίτη 22-4-2014 και ώρα 5 μ.μ.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό, παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στην: Πραντσίδου Βάσω, Αιγίνιο 60300, Τηλ & φαξ: 2353023265, Κιν.: 6976236403